20% på allt med koden SOMMAR21

Köp- och leveransvilkor


Roligt att du har hittat till Småttingarna!

Här kan du hitta vanliga frågor samt köp- och leveransvillkor. Skulle du ha andra frågor är du varmt välkommen att maila oss på hello@smattingarna.se så svarar vi dig så fort vi kan!

Och du, tack igen för att du väljer att handla skandinaviskt och hållbart!

Orderbekräftelse

När du har fyllt i dina uppgifter och lagt din order så kommer du att få en orderbekräftelse till angiven mailadress.

Om du ej har mottagit en orderbekräftelse inom 2 timmar efter du lagt din order så kolla din skräppost eller kontakta oss.

Leveransvillkor

Vi skickar normalt din order samma dag helgfria vardagar om den kommit in innan kl. 12.00 Leveranstiden är då 3-5 vardagar.

Oförutsägbara händelser med paket som inträffar under transport kan vi självklart inte påverka, men har ni problem så hjälper vi dig gärna.

Vi har som längsta frakttid 5 arbetsdagar, har du inte fått dina produkter då så hjälper vi dig.
Skulle det vara en produkt som har längre leveranstid än normalt så kommer du få information om detta innan du genomför ditt köp.


Skada på paket

Om du upptäcker skada på ditt paket så skall du göra en skadeanmälan direkt till postkontoret. Hämta inte ut ett skadat paket.
Om du upptäcker skadan när du öppnar ditt paket och du han hänföra det till skada från transport så skall du anmäla det hos posten/transportföretaget. Om ej, kontakta oss direkt.Returnera varor

Det är enkelt att skicka tillbaka varan till oss genom att skriva ditt namn och ordernummer så sker återbetalningen så fort vi har tagt emot din produkt.

Vid returfrågor skicka ett mail till hello@smattingarna.se så hjälper vi dig.

Då våran vision är att alltid ha miljön i åtanke och att göra ditt köp lite viktigare så vill vi minimera onödig frakt fram och tillbaka och därför erbjuder vi inte förbetald fraktsedel.

Returnera varan till:

Småttingarna
Fole Stora Sojdeby 735
621 75 Visby

Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning.

Meddela oss så fort som möjligt om du vill returnera din produkt, dock skall detta ske inom 14 dagar efter mottagen vara.

Varor som returneras skall vara i orginalförpackning, oanvända samt ha samtliga etiketter och taggar kvar. Om detta ej är fallet så sker en värdeminskning upp till 100% av varans värde dras vid återbetalning, samt du betalar returfrakt.Reklamation

Enligt Konsumentköplagen så har du rätt att reklamera en vara inom tre år, under förutsättning att varan var felaktig vid leveranstillfället och det rör sig om ett produktionsfel.

Skulle du ta emot en felaktig vara så ber vi dig kontakta oss så fort som möjligt, dock inom 60 dagar efter leveransdatum. Maila oss på hello@smattingarna.se och berätta vad som är fel på din vara och hur det uppkom. Bifoga bilder på hela varan samt de felaktiga delarna i detalj.
Vi kommer ta emot varan och ta ställning till huviuda reklamationen är godkänd eller ej. Samtliga reklamationer skall godkännas av Småttingarna innan de skickas tillbaka. Återbetalning sker då varan har godkändts för reklamation av Småttingarna.


Läs mer om konsumentköplagen här
Betalning

Hos oss kan du betala med kort säkert via Stripe, Swish eller Klarna.

Klarna Få först, Betala sen - Klarna skickar faktura till dig som kund, vid frågor kolla ditt klarnakonto på klarna.se eller ring till +46 (0)8 12 012 020.

Samtliga priser är inklusive 25% svensk moms. Vi reserverar oss för eventuella prisfel och prisjusteringar.

Användarvillkor

Läs mer om våra användarvillkor här:

Användarvillkor